top of page

TAFEL OP MAAT

Kies voor maatwerk

U bent op zoek naar die ene eettafel die precies bij uw interieur, sfeer, smaak en woonkamer past. Dit zal ongetwijfeld tot een gefrustreerde zoektocht leiden. Elke eettafel heeft wel iets wat niet aan uw wensen voldoet.

 

WiRo help u hier graag bij; uw tafel op maat, precies zoals u deze graag wil. Iets hoger, of breder, of wellicht net een ander type onderstel of een andere houtsoort? Wilt u een tafel met epoxy? Niets is te gek, WiRo zorgt ervoor dat al uw wensen terugkomen in de eettafel.

Hoe gaan wij te werk?

Tafel op maat

Samenstelling

Wilt u een specifiek onderstel of vorm? Prefereert u eik, acacia of mangohout? Bij WiRo hebt u een ruime keuze bij het samenstellen van uw tafel.

Persoonlijke wensen

Bij WiRo luisteren wij zorgvuldig naar uw wensen en voorkeuren. Via het aanvraagformulier kan u reeds een voorkeur doorgeven op vlak van de gewenste vorm en materialen. Op die manier kunnen wij al een beeld schetsen van welke richting u uit wilt. Na het invullen van het formulier, zult u spoedig gecontacteerd worden om de uitwerking verder te zetten.

ronde tafel op maat uit eik

Uitvoering

Bij de uitvoering van uw tafel op maat gaan wij steeds in detail te werk. Met behulp van onze kwaliteitsvolle materialen en de specifieke wensen van onze klant, realiseren wij uw droomtafel waarvan u eindeloos zult genieten bij uw thuis.

Aanvraag tafel op maat

Aanvraag tafel op maat

bottom of page