top of page

WIRO SCHRIJNWERKEN

U kan ook bij ons terecht voor allerhande schrijnwerken. Daarbij vervaardigen wij deuren, luiken, tuinhuizen, poolhouses en dergelijke bijgebouwen. Voor binnenafwerkingen zoals kasten, deuren, lambrisering en binnenluiken bent u bij ons eveneens aan het goede adres. Er wordt voornamelijk gewerkt met eik. Prefereert u een andere houtsoort?

 

WiRo luistert naar uw wensen.

ONZE WERKWIJZE

Afspraak WiRodesign

Afspraak met klant

Ook bij het aangaan van een nieuw project zorgen wij steeds voor de beste service. Na het invullen van ons aanvraagformulier, contacteren wij u zo spoedig mogelijk om een afspraak vast te leggen. Op die manier kunnen wij het beoogde project en de uitvoering ervan volledig afstemmen op de specifieke wensen van de klant.

Uitvoering schrijnwerken

Op de afgesproken startdatum gaan wij van start met het voorgesproken project. Tijdens de uitvoering hechten wij ten aller tijde op een professionele uitvoering en handeling. Daarnaast maakt WiRo Design enkel en alleen gebruik van materialen die van hoogstaande kwaliteit zijn. Op die manier ijveren wij voor elk project een duurzame en kwaliteitsvolle realisatie.

Epoxy gieten massieve tafel
WiRo nazorg van schrijnwerken

Nazorg schrijnwerk

Ook na de uitvoering van uw indoor of outdoor project, staat WiRo u ten dienste. Wij geven ten aller tijde advies en aanbevelingen om uw gerealiseerd project zo goed mogelijk te onderhouden, op die manier kunt u eindeloos genieten van uw droomproject.

Benieuwd naar onze projecten?

Doe uw aanvraag

bottom of page