top of page

INTERIEUR

WiRo biedt een geselecteerd assortiment aan meubelen. Wij voorzien een vast assortiment aan interieurdesign van stoelen, zetels en tafels. Daarnaast geven wij ook de optie om een tafel door ons op maat te maken.

INTERIEURDESIGN

Binnen ons vast assortiment heeft u keuze tussen een aantal blikvangers om uw interieur stijlvol aan te kleden. Daarnaast bieden wij onder de eetkamerstoelen en zetels de keuze tussen verschillende kleuren, op die manier vindt u zeker bijpassend meubelstuk voor uw interieur.

Robusto hoekzetel Cognac links.png
Tafel op maat met spinpoot Wirodesign.png

TAFELS OP MAAT

Ligt de voorkeur eerder bij een tafel op maat? Voor zowel eettafels als salontafels heeft u de optie om deze persoonlijk samen te stellen. Hierbij kan u zelf de gebruikte houtsoort(en), het soort onderstel en de vorm kiezen.

 

WiRo zorgt voor uw droomtafel op maat.

WAAROM KIEZEN VOOR INTERIEUR BIJ WIRO DESIGN?

Binnen onze selectie meubelen is er keuze tussen een aantal hoekzetels, stoelen en barkrukken. Elk model binnen de collectie hoekzetels en eetkamerstoelen is beschikbaar in verschillende kleuren en/of materialen. Elk exemplaar binnen ons vast assortiment is van hoogstaande kwaliteit en wordt grondig getest. 

 

Onze vaste selectie houten meubelen bestaat uit producten uit mangohout. Massief mangohout is een zeer duurzaam en zorgt voor een unieke en warme stijl in de woonkamer. Al onze mangoproducten vallen perfect te combineren met elkaar, alsook met onze hoekzetels en eetkamerstoelen.

OPTIE OP MAAT

Liever een andere houtsoort of onderstel? Dat kan. Bij Wirodesign bieden we ook de optie om een tafel op maat te laten maken.

bottom of page